däck

En tur ut på äventyr

En tur ut på äventyr

Det har verkligen varit en varm start på juni. När kvicksilvret visar på 30 grader vet man att det är dags för ett bad. Vad kan då vara skönare än att åka ut till en vacker sjö? Där man man njuta av både svalkande dopp och tystnad. 
Det sistnämnda beror förstås på hur många andra som också har hittat till just den sjön som du har tagit dig till. Ofta finns det ju smultronställen där man kan få ha lite av en privat strand om man har tur. Samtidigt brukar ryktet sprida sig fort och plötsligt så får man samsas med flera andra soldyrkare.

Nackdelen med det torra väder vi har haft nu är förstås att det blir så dammigt. Åker man omkring mycket med bilen så blir detta plågsamt uppenbart. Det kan räcka med att par turer för att kärran ska se ut som om du har tagit dig igenom Dakarrallyt.
Som tur är så kan du snabbt åtgärda detta med ett besök på Däck & Maskin. Här kan du nämligen dels förvara dina däck i Tyresö, men också få bilen tvättad.

Innan du vet ordet av så är bilen redo för nya äventyr på de svenska sommarvägarna.
I år kommer vi säkert också att få se fler inhemska bilar än vanligt ute i landet. Eftersom det rådande läget påbjuder semester på hemmaplan så är det säkert många som kommer att passa på att utforska Sverige från sin bästa sida.
Det sköna är ju att vi bor i ett land som erbjuder så många upplevelser, även på nära håll. Ofta behöver man inte åka särskilt långt för att hitta de där vackra platserna. Vårt land är som sagt fullproppat av dem vilket gör att sjöar och skogar är tillgängliga för de flesta.

Så passa på att göra ett äventyr av utflykten och upptäck något fantastiskt i just ditt närområde.