Begagnade båtar

Friheten på sjön när man tar en tur i en begagnad båt

Friheten på sjön när man tar en tur i en begagnad båt

editorial

Det är förstås en bit kvar men visst går det att ana våren i antågande? Det ser ut som att solen faktiskt börjar värma lagom till påsk, då det blir tvåsiffrigt antal plusgrader på sina håll i landet.

För den som trodde att man skulle få ligga i ide hela 2022 är det med andra ord hög tid att börja vakna till liv. Äntligen är det dags att verkligen börja planera inför sommar med allt som hör därtill.

Klarblå sommardagar till sjöss

För visst känns det som att den gångna vintern verkligen har varit lång. Det är som om att snön har hållit sitt grepp om oss extremt länge. Å andra sidan är det ju också trevligt att konstatera att det faktiskt fortfarande kan bli en riktig vinter, med snö ända in i april på många håll i landet.

Nu när allt tinar upp gäller det dock som sagt att vara på hugget och fundera lite över det varmare halvåret.
Eller halvår och halvår, det är lite generöst att påstå att värmen kommer att hålla i sig så länge. Ofta går det ju snabbare än så vilket bara gör det extra viktigt att verkligen ta tag i saker och ting nu.

Begagnade båtar

Säkerligen är det många av oss som kommer att ägna tid inne i tält eller ute i sina husbilar och husvagnar. Dessa sätt att uppleva framför allt vårt vackra Sverige på har ju växt sig starka under de senaste åren. Det är helt enkelt väldigt tillgängligt för många av oss.

Samtidigt finns det något med att uppleva vårt land från sjön. På Yachtsale.se kan man inte bara köpa begagnade båtar utan även hyra en sådan för en dagstur ute på böljan den blå. Kanske upptäcker du på så sätt en ny passion. För livet på sjön är trots allt väldigt fritt.