Volvo penta action service

Volvo penta action service för båtentusiaster

Volvo penta action service för båtentusiaster

Var du än befinner dig i världen har du möjlighet att ringa till en telefonsupport ifall din Volvo penta motor får problem. De har alltid öppet och pratar många olika språk, så du kan få svar direkt. Är du sugen på en långfärd över haven, så är detta en tjänst du kan skaffa dig som en extra garanti om något skulle hända.

Du får alla tjänster du behöver för din båt om du kontaktar ett fullservicevarv. Då kan du få kontroller och reparationer utförda, mjukvaran uppdaterad, och du kan köpa tillbehör och utrustning. Allt i ett finns på plats, så du behöver inte åka runt för att leta efter dina reservdelar.

En auktoriserad service är tryggt

Du lämnar inte din fina båt till vem som helst, utan till en auktoriserad verkstad. De har kompetens att utföra alla sorters reparationer och utbyten, så du kan ha en båt som alltid är i topptrim. Du får en professionell genomgång av kablar och mycket mer, och om något behöver lagas får du alltid en prisuppgift i förväg.

Självklart får du också en rapport på vad som är åtgärdat, så att du kan hålla koll på dina satsningar när det gäller båten. Du får hjälp av proffsig och rutinerad personal. Därför behöver du inte göra dig några bekymmer när det gäller skicket på din båt, för du får klara besked.

Om du vill handla mer

Du kan skaffa Volvo Penta, men du kan också skaffa Yamaha eller Evinrude. Ditt varv har också ett fantastiskt utbud av andra prylar, så oavsett om du vill köpa en båt, en vattenskoter, en motor eller något annat, så kan du botanisera där.

Du har alltså tillgång till en innehållsrik butik, förutom att det finns verkstäder som kan fixa allting med din båt. Volvo penta action service ger dig extra trygghet till sjöss.