Volvo penta action service

Volvo penta action service till din båt

Volvo penta action service till din båt

editorial

Är det till skärgården du längtar när semestern närmar sig? Ett välförtjänt besök till naturens grönska och havets böljande vågor. En del säger att färgerna blått och grönt skär sig. Har du skärgården i tankarna känns påståendet som ett hån. Det är en frihet att vistas ute på havet. Ett sätt att koppla bort tankarna från alla måsten och krav. Sommarblommornas doft som blandas med havets sälta. Det är verkligen en idyllisk plats!

Att äga en båt kan dock ta död på den fridfulla stämningen. Åtminstone om den krånglar. Alla fordon kräver ett och annat från sina ägare. För just båtar krävs att skrov, kapell och motor regelbundet ses över. Allt behöver fungera optimalt för att man ska slippa strul under semestern. Ledigheten är trots allt till för att avnjutas. 

 

Volvo penta action service

 

Volvo Penta med bra service 

För att vistas ute till sjöss behöver säkerhetstänket plockas med. Det innefattar inte bara uppdaterat sjökort och flytväst. Det handlar också om kunskap om hur du reagerar i olika oväntade situationer. Vad gör du exempelvis om motorn havererar mitt ute på öppet hav? Väntar tills vågorna för dig i land? Nej, det krävs nog lite mer handlingskraft än så. 

Det finns flera företag som erbjuder olika tjänster. Allt från motorfix till vinterhotell. Men olika båtar har olika kvalitéter och behov. Om din båt har en Volvo Penta motor vill du såklart vända dig till en firma som är expert på just dessa motorer. 

Så, om du nu står där på öppet hav med en livlös motor kommer här ett välbehövligt tips. Volvo penta action service erbjuder support dygnet runt. Är det ett problem som inte kan lösas via de kunniga operatörerna så kopplas du vidare till närmaste Volvo Penta återförsäljare. Vill du läsa mer om denna service kan du förslagsvis följa denna länk; https://bjornhammarvarvet.se/vara-tjanster/.