däck

Enklaste vägen till trygg körning

Enklaste vägen till trygg körning

Det svenska väglaget kan ibland ställa till det för oss billister. När höstlöven lägger sig över vägbanan, när blixthalkan slår till, eller när det råder snökaos är det viktigt att du har rätt däck på bilen. Inte bara för din egen trygghets skull utan också för att öka alla trafikanters säkerhet ute på vägarna. Att du har rätt däck för det rådande underlaget kan förkorta din bromsträcka avsevärt. Det är inte alla som känner till hur ett byte av däck bör gå till, därför är det bra att vända sig till en däckpartner som enkelt byter däck åt dig.

 

Tryggt, enkelt och högsta kvalité

I takt med att antalet bilar i trafiken ökar, växer också behovet av verkstäder. Det har aldrig varit enklare för dig att byta däck i Göteborg. Din lokala däckpartner kan utföra allt från däckbyte till balansering, montering och reparationer, så att du som kund och bilist kan känna dig trygg ute på vägarna. Det enda du behöver göra är att kontakta din lokala däckpartner eller besöka deras fysiska butik för att boka tid. Under ditt däckbyte bjuds det oftast på kaffe som du kan avnjuta i receptionen medan du väntar på att din bil ska bli klar. När du byter dina däck hos en däckpartner kan du känna dig trygg i att du får däck av högsta kvalité från kända märken som Achilles, Bridgestone, Continental, Goodyear, Mazzini eller Michelin.

 

 

Slipp alla bekymmer

Trångt att förvara dina däck hemma? Förutom lyxen att tryggt och smidigt få däcken bytta av ett proffs, så erbjuder även många verkstäder plats att förvara dina däck på däckhotell från en säsong till en annan. Där förvaras dina däck i en säker och skyddad miljö som garanterar att de håller samma goda kvalité när de monteras igen. På så sätt slipper däcken ta onödig plats hemma och riskera att torka ut snabbare än nödvändigt.