lackera bil malmö

Lackera din bil efter en olycka i Malmö

Lackera din bil efter en olycka i Malmö

editorial

Är du på jakt efter någon som kan lackera bil i Malmö? Hos företag som https://www.bilskadecentralen.se/vara-tjanster/bilskador/billackering/ kommer det ständigt in ärenden på bilar som behöver lackeras om, av någon anledning. Men det kan vara en mängd olika typer av skador och olika typer av olyckor, som gör att bilarna hamnar där. Det kan vara en singelskada, där du exempelvis har backat in i något.

Det kan även vara skador som uppstått på grund av att någon har backat in i din bil, att det har varit en krock eller att någon har gjort skadegörelse på din bil. Som att sparka av en backspegel, slå in en dörr eller dra något som repar lacken på bilens sida. Allt detta och andra skador, ska först och främst bedömas av försäkringsbolaget. Därefter kommer du få besked på var du kan lackera om din bil, eller få godkännande på det val som du själv önskar göra.  

 

Som ny igen

Det härliga med att lackera om en bil är att den ofta blir som ny igen. Den kan till och med bli snyggare än när den var ny, ifall det är en äldre bil som ska lackeras. Det du ska tänka på är vilken färg som bilen ska lackas om i. Är det enbart partier som ska lackas om så har billackeraren full koll på vilken färg som ska användas. Du vill ju inte att det ska bli en stor skillnad mellan bilens alla partier, det blir inte så snyggt.

Är det däremot en äldre bil så kanske du vill lackera om den i någon annan färg än den ursprungliga. Då är det viktigt att du har kontakt med Transportstyrelsen, så att bilens färg även ändras gällande den identitet som alla bilar har. Annars kan det uppstå problem om du blir stoppad av polisen eller om du ska sälja bilen.