bilservice

När en bilverkstad i Tyresö gör skillnad

När en bilverkstad i Tyresö gör skillnad

Man väljer noga vilket bilmärke man vill ha utifrån egenskaper och körkänsla. Då vill man ta hand om den på ett bra sätt. En bil vill bli behandlad för det den är och då är det framför allt en märkesverkstad som kan erbjuda den bästa servicen. En auktoriserad firma som väljer att fokusera på märken som VW, Audi, Skoda och SEAT har gedigen erfarenhet av att arbeta med de bilarna. 

Biltillverkaren ställer krav som en auktoriserad verkstad måste leva upp till. Det är krav på en komplett modern verkstadsutrustning med alla verktyg som krävs för att utföra alla sorters reparationer. Tillverkaren ställer också krav på utbildad personal som ska hållas uppdaterad med kurser för att vara insatta i nya modeller. Därför är det är tryggt att anlita en auktoriserad Bilverkstad i Tyresö.

 

Reparationer, service och garanti

Om man lämnat in sin bil på reparation får man tolv månaders eller tusen mils garanti på arbetet. På alla originaldelar är det tjugofyra månaders garanti. Arbetet skall visa på högsta kvalitet. Lämnar man in sin bil på reparation eller service finns hyrbilar av samma märke som den man lämnat. Bil och verkstadsarbete kan man enkelt boka på nätet.

För att hålla bilen i bästa skick behövs regelbunden service. En auktoriserad verkstad kan därför ge gedigen service med det som kallas grundservice/longlifeservice. Denna service ger total mobilitetsgaranti som gör att man aldrig behöver vara rädd för att bli stående längs vägen. Garantin innebär att man dygnet och året runt kan få hjälp på plats genom att tillkalla bärgare om det skulle inträffa något med bilen.

Stenskott är inte bara obehagliga när de smäller till i rutan. På en märkesverkstad kan man få stenskottet lagat medan man väntar. Det tar bara trettio minuter att laga om man inte låtit tiden gå så att rutan har spruckit.